DeGendt

NOEN AV VÅRE FLOTTE KUNDER

KAFÈINTERIØR FOR KJEDE

Backstube Norway

De Gendt Design har produsert kaféinnredning, disker og møbler til Backstube i Norge og Svergie. Interiøret i kaféene bygges skreddersydd for lokalet med plassbygget spesialtilpassede ekspedisjonsdisker, bakerihyller, sitteplasser med mer. Du finner Backstube kafeér flere steder over hele landet – blant annet i Oslo, Bergen, Tønsberg, Ski, Drammen, Nesodden og Tromsø. Backstube utvider også med nye bakerier i Stavanger og Lillestrøm.

Vi har også innredet kafeér i Stockholm og Gøteborg – og for tiden innreder vi 5 nye bakerier på Gardermoen/Oslo Lufthavn.

RESTAURANTINTERIØR

Den Glade Gris

På Holbergsplass i Oslo ligger Den Glade Gris – en restaurant som byr på god mat og en herlig rustikk atmosfære. Her har De Gendt Design designet og bygget restaurantinnredning, border og disk for lokalet. Den Glade Gris utvider nå restauranten sin og vi skal i den forbindelse levere 32 nye De Gendt bord. Vi er stolte over å melde at Daglig leder Kjellaug er storfornøyd med interiøret, og inviterer alle til en hyggelig og autentisk matopplevelse på Den Glade Gris!

VERTSHUSINTERIØR

Kristiansand Dyrepark: Vertshuset i Abra Havn

Oppdraget for Kristiansand Dyrepark bestod i å bygge bord og dekorasjoner til vertshuset i Abra Havn i Kaptein Sabeltanns Verden. De Gendt Design la dermed ut på et spennende sjørøver-eventyr for å produsere matchende og brukervennliginventar for vertshusets små og store gjester.

BUTIKKINTERIØR FOR KJEDE

Hvit Tråd

De Gendt Design har designet og innredet 3 ulike Hvit Tråd butikker på Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Vi har produsert hyller, stiger, prøverom, ekspedisjonsdisk, oppheng, kommoder med mer, til alle lokasjonene.

BUTIKKINTERIØR

Lii Gard, Bykle i Setesdal

For Lii Gard har vi bygget butikkinteriør, skilt og hyller. Gården ligger idyllisk til i Setesdal og har dyr, gårdsutsalg, skiutleie og salg av klær i vintersesongen.

TRAPPER OG STÅLDETALJER FOR SENTER

Torvkvartalet: Kristiansand

Vi er stolt av å ha jobbet med det nye Torvkvartalet senter i Kristiansand sentrum i samarbeid med Skansa. De Gendt Design har designet, produsert, levert og montert alt av stålarbeid, trapper, rekkverk samt stålvinduer og dører til de aller fleste butikkene i kvartalet.

BUTIKKINTERIØR FOR KJEDE

Amundsen Spesial

Amundsen Spesial er både grossist og produsent med egne utsalgssteder. Vi har innredet deres kaféutsalg i Haugesund, Sandnes og Drammen.

BUTIKKINTERIØR

Frøken Strøken

De Gendt Design har designet, produsert og montert butikkinteriør i form av disk, hyller, oppheng og prøverom for Frøken Strøken når butikken lå på Gjøvik – deres nye lokasjon er på Raufoss.

BUTIKKINTERIØR

Olivias Hus

De Gendt Design har designet, produsert og montert butikkinteriør i form av disk, hyller, oppheng og prøverom med mer – for Olivias Hus butikkene i Kristiansand og Mandal.

RESTAURANTINTERIØR

Breadbowl San Fransisco

I Frognerveien i Oslo finner du Breadbowl San Fransisco. Vi har designet hele interiøret fra mezzaniner, øltap og bar, til bord, benker, brødhyller og disk. Et eksempel på innredning der vi har sveiset mye og benyttet mye stål.

KAFETERIAINTERIØR

Havlimyra Skole

Havlimyra Skole er en ungdomsskole som ligger i Kristiansand. Skolen kontaktet oss i De Gendt Design med ønske om å få levert bord til kafeteriaen før starten på det nye skoleåret – det ordnet vi!

Kontakt oss gjerne!

Vi kommer tilbake til deg med svar så fort som mulig 🙂